søndag den 24. februar 2013

ANBEFALING: TED TALKS


Video from TED on ted.com

Kender I Ted Talks? Nogen af jer så måske Katja fra Pudderdåserne's indlæg om pseudovidenskabelig markedsføring, hvor hun bl.a. linkede til et af deres foredrag om dårlig videnskab, eller også er I måske faldet over det i jeres app store eller lignende.
   Uanset hvad, er Ted Talks helt klart en anbefaling værd - konceptet er, som de selv skriver, "Ideas worth spreading", og siden indeholder mere end tusind videoer med foredrag fra TED konferencerne, hvis hovedformål er at give både prominente og mere ukendte tænkere og ildsjæle et forum til at sprede deres idéer i. Foredragene spænder vidt, og emnerne kan være alt fra "How a fly flies" til "Fifty shades of gay", hvilket efter min mening har gjort dem til en service, som stort set alle vil få noget ud af.
   Hvis man kan lide at udvide sin viden, også på områder som man normalt ikke nødvendigvis ville beskæftige sig med, er siden i hvert fald oplagt. Man kan så at sige "shoppe" lidt rundt i videoerne og finde dem, man synes lyder mest interessante, og tjenesten er endda også blevet lavet til en app, hvilket f.eks. har gjort den ekstreme mængde tid jeg bruger i den offentlige transport langt lettere at udholde. Hvis I synes det lyder interessant kan I klikke lige her - eller også kan I se videoen ovenover, som jeg selv fandt meget inspirerende. God søndag!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar