tirsdag den 7. januar 2014

HVAD SKAL DU SE I JANUAR

De fleste uni-studerende er så heldige at have lidt ferie her i januar, men selv hvis du kun har weekenderne til rådighed, er der her tre gode muligheder til hvad du kan bruge din tid på:


Ai Weiwei - The Fake Case

  • LOUISIANA har netop påbegyndt LOUISIANA:DOX, et samarbejde mellem museet og CPH:DOX, der byder på 19 "(...) af de bedste og mest nyskabende dokumentar-film (...)" fra dokumentarfestivalen i 2013. Personligt vil jeg især gerne nå "Ai Weiwei - The Fake Case" og "Manakamana". LOUISIANA:DOX varer indtil d. 26. januar, og programmet kan findes på deres hjemmeside her.
  • Kunstforeningen GL STRAND kører i øjeblikket med EXTRACT, som viser syv unge, nyligt færdigtuddannede kunstneres værker, med formålet at give et indblik i den nuværende internationale kunstscene. Udstillingen byder på en række forskelligartet kunst, har fået fire stjerner i Jyllandsposten, og løber indtil d. 26. januar. Udover EXTRACT kører udstillingen Fabelagtig også, hvor fokus er på "(...) tegningen, som i dag er et fremtrædende medie i samtidskunsten". Her finder man tegninger fra Louis Moe, Sverre Malling, Julie Nord og Ragnar Persson, der alle skulle have et præg af "(...) eventyrlige skæbnefortællinger, som på én og samme tid er forførende, uhyggelige og gådefulde". Udstillingen løber indtil d. 16. februar og lyder efter min mening lyder ret fantastisk - du kan læse mere på GL STRANDs hjemmeside lige her.
  • På ARKEN kan du lige netop (den sidste dag er d.12. januar) nå at opleve udstillingen "Frida Kahlo - Et liv i kunsten" samt "En køn historie", som netop er inspireret af de kønstematikker der er gennemgående i Kahlos kunst. Begge super spændende udstillinger, som helt klart kan anbefales - I kan læse mere om Frida Kahlo i mit tidligere indlæg lige her, eller på ARKENs egen hjemmeside lige her.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar